Barion Pixel
poloszigetlogo_2_kicsike

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az általunk forgalmazott termékek esetén a honlapon rendelkezésre állnak letölthető formában is mérettáblázatok. Ezen okból kifolyólag a hibásan kiválasztott, de a vevő/megrendelő igényei szerint legyártott ruhadarabot nem áll módunkban kicserélni.  Kérjük rendelés esetén, legyenek szívesek körültekintők lenni a vásárlás alatt. 

Hibás termék esetén kérjük, keresd meg ügyfélszolgálatunkat. Emailban vagy telefonon is elérhetőek vagyunk.  A leggyorsabb megoldás, ha a hibát lefotózva emailt írsz nekük, hogy egyből láthassuk a sérülést vagy problémát.

A fogyasztó a rendelés leadásával egyidejűleg tudomásul veszi, hogy a termék akár már aznap legyártásra kerülhet, így a későbbiekben nem illeti meg elállási jog. Azon okból kifolyólag hogy a termék a fogyasztó kérése/egyedi igénye alapján kerül legyártásra, így további értékesítésre alkalmatlan. 

A polosziget.hu semmilyen felelősséget nem vállal a pólótervezőbe feltöltött minták kapcsán. A megrendelés gomb megnyomásával, a megrendelő kijelenti, hogy rendelkezik az általa feltöltött grafikai szerzői jogaival.  Sem kapacitásunk, sem jogkörünk nincs arra, hogy a feltöltött minták szerzői jogait, eredetét, felhasználási feltételeit ellenőrizzük. Így minden felelősség a feltöltött mintákkal kapcsolatban a megrendelőt terheli. 

Shopping Cart