poloszigetlogo_2_kicsike

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A dekorálandó textileket be tudjuk szerezni közvetlenül a nagykerből, így nem áll módunkban hozott ruhákat emblémázni.

Kivételt képeznek ez alól a hozott munkaruházati termékek és speciális sportmezek, valamint azok, melyeket mi nem tudunk beszerezni. 

Különleges esetekben kérjük telefonon vagy emailben vegye fel velünk a kapcsolatot. Hozott pólóra semmilyen körülmények között nem vállalunk felelősséget. 

Általános gyártási idő 2-4 nap. A szállítási idő általában egy munkanap. Nagyobb mennyiség esetén a gyártási idő változhat.

Egyedi póló esetében, online tervezőnkben látni fogod a póló árát. Viszont az ár változik alap esetben is, a választott póló anyagától és típusától is függ. 

Erre jön rá a minta árak, A4-es méretig, buttó: 2500 Ft/db. A3-as méretig, bruttó 2800 Ft/db. 

Cégek számára minden esetben egyedi árajánlatot adunk a póló dekorálására. 

Nem nyomtatunk márkajelzést semmire. Egyedi grafikát viszont természetesen igen! 

Amennyiben az online pólótervezőnkben nem találsz megfelelő megoldást számodra, Grafikusunk elkészíti egyedi grafikai elképzelésedet. Ezen minta tervezése netto 8000 Ft/ óra. 

Természetesen kapucnis, cipzáras és sima pulóverre is tudunk nyomtatni. Kötött és polár pulóverre sajnos nem tudunk nyomtatni.  

Rendszerünk automatikus emailt küld a rendelésedről. Amennyiben 24 órán belül nem kapsz emailt a rendelésedről kérlek írj az info@polosziget.hu email címre, vagy keress bennünket bizalommal a +36 70/5872162 telefonszámon.