Webáruházunk elsődlegesen kivitelezéssel foglalkozik, ezért a minimális rendelés nettó 25.000 Ft

Szolgáltatásaink

Kedves Érdeklődő!
Erre a menüpontra kattintva tudod felvenni velünk a kapcsolatot egy ajánlatkérő formula segítségével, melyhez csatolmány is hozzáadható. Nagyon szívesen segítünk eligazodni a különböző eljárások között, és a számodra megfelelő, az elképzelésekhez illeszkedő, leggazdaságosabb eljárást fogjuk kiválasztani.

A technológiai hókusz-pókusz leírásokat inkább mellőzzük, nem akarunk terhelni vele :-)

Azért szükséges minden ajánlathoz felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen minden kérés/projekt egyedi, minden grafika más és más. A különböző technológiáknak vannak sajátosságai, de akár telefonon, akár e-mailben örömmel állunk rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed merülne fel.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy egyedileg dekorált ruhák rendelése kizárólag előreutalás esetén lehetséges. (A legyártott ruhák esetleges át nem vétele miatt)
Szitanyomás: Nagyobb darabszámok esetén gazdaságos nyomási eljárás. Lényegében mindenféle textil nyomható vele. Bármilyen szín, plusz speciális hatások megjelenítésre is alkalmas, arany, ezüst, neonszínek. A technológia leginkább céges munkaruhák, osztálypólók, csapatmezek, tábori pólók dekorálása, emblémázása kapcsán kerül elő. A szitanyomás rendkívül tartós dekorációt eredményez, jó kopásállóságú, de mint minden mintázott pólót kifordítva kell mosni.
A Flex fólia egy tartós poliuretán anyag, mely vágóplotterrel vágható és hőpréssel felvasalható. Leggyakoribb megoldás a pólók, mezek és egyéb texil anyagok dekorálására, feliratozására. A felvasalás után tökéletesen tartós, rugalmas felületet képez.

A Flock fólia, egy plüssös tapintású, bársonyos hatású dekorációs anyag. Rendkívül tartós. Elegáns logók, felíratok készíthetőek vele.

Felhasználási területek: Feliratozás, emblémázás, logózás. Jellemzően 1-2-3 szín kombinálása lehetséges.
Az oldószeres festékkel nyomtatható Flex fólia lehetőséget biztosít színes, kontúrvágott dizájnok elkészítésére. Az ilyen eljárással dekorált textileket szintén kifordítva kell mosni alacsony hőfokon.

Felhasználási területek: Feliratozás, emblémázás, logózás, fotó minőségben.
A gépi hímzést, mint emblémázási eljárást gondolom nem kell nagyon bemutatni senkinek. Cégünknél erre is van lehetőség.

Mindenképpen nagyobb grammsúlyú pólók, pulcsik/polár pulcsik esetén ajánlott. Minimum darabszám ennél a technológiánál 20db.